Assemblea de joves

L’assemblea de joves és una associació de joves d’Atzeneta del Maestrat de 16 a 30 anys creada amb l’objectiu de servir de punt de trobada per a la joventut del poble i canalitzar les seves inquietuds. Durant els seus anys d’existència, l’Assemblea de Joves ha anat realitzant diferents activitats dirigides especialment als joves, intentant millorar la quantitat i varietat d’activitats disponibles per a aquest sector d’edats. Exemples d’aquesta diversificació respecte a l’oci “tradicional” d’aquestes comarques, són l’aposta per crear un un cicle de monòlegs i de música en valencià o la promoció del joc de taula, activitat que, a part de la seva vessant lúdica, aporta valor afegit al potenciar la interacció cara a cara dels joves, la presa de decisions, el treball en equip o exercitar l’agilitat mental i la visió espacial.

Així mateix, l’AJ serveix de punt d’unió entre el jovent i la resta de la societat atzenetina, buscant la seva implicació en les diferents festes del poble, el Mercat Solidari o la cavalcada de reis. L’AJ manté contacte directe amb la Biblioteca Municipal,  tant per promocionar la lectura entre aquest sector d’edats com per incentivar als joves a participar de les diferents tasques de voluntariat d’aquesta.

L’Assemblea de Joves participa del projecte Xarxa Jove de l’Institut Valencià de la Joventut, fent de transmissió per a la joventut del poble de les activitats i programes de l’IVAJ així com a punt d’interconnexió amb la joventut dels pobles veïns.

logo_joves.png
Si voleu formar part de l’Assemblea de Joves, podeu posar-vos en contacte amb els seus membres, passar-vos pel Casal o enviar un correu a casalatzeneta@gmail.com

Actualment la junta directiva de l’AJ està formada per:

President: Jaume Gil
Vicepresident: Rafa Mas
Tresorera: Tamara Porcar
Secretari: Eric Fabregat
Vocals: Xavi Marco i Sergio Bellés

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>