Jornada de solidaritat amb el “Grup de suport L’Aurora”

Des del Casal i la Biblioteca hem organitzat per a aquest dissabte una jornada solidària amb el “Grup de suport l’Aurora“.
Entitat que treballa amb les ONG que rescaten vides a la Mediterrània,  consolidant els ports de Borriana, Vinaròs i Benicarló com a ports solidaris i canalitzant la solidaritat i els recursos de la població per portar a terme accions humanitàries i transformadores.

Pel matí  participarem del Mercat de segona mà, organitzat per l’Ajuntament i les educadores mediambientals de la Diputació , amb una paradeta solidària de llibres i joguets a benefici d’aquest col·lectiu.

Tots aquells que hi vulgueu col·laborar, podeu portar les vostres donacions específiques de joguets i llibres a la Biblioteca o al Casal fins al divendres anterior (15/12).

I a les 18.00 h, a més a més, us convidem a la xerrada de presentació de L’AURORA que farem al Casal perquè sentiu de primera mà l’experiència d’aquesta entitat i gaudir d’un berenar solidari (per al qual també podeu preparar de manera desinteressada qualsevol coca, dolcet, salat…) per recaptar més diners per a la seua lluita solidària.

Per Nadal, consciència ecològica i solidaritat activa!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *